12/12/12

Mickey Mouse Party

Εντάξει συγκίνηση πολύ πολύ πολύ! Το μικράκι που βγήκε από την κοιλιά μου έγινε πριν από λίγες μέρες τριών χρονών. Κι άμα τη ρωτήσεις θα στο πει με περηφάνεια. Είμαι τριών χρονών. Και ξέρει τόσα πολλά πράγματα. Καμιά φορά συγκρίνω το μυαλό της με το μυαλό της πιο μικρής και τρομάζω. Η Δανάη ξέρει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα. Από τα εντελώς πρακτικά, τα αυτονόητα (τι είναι το αυτοκίνητο, τι είναι το πιάτο) πράγματα που αγνοεί το μικρουλίνι μέχρι και πιο μεγάλες έννοιες. Κάθε μέρα είναι και μια αποκάλυψη. Μεγαλώνει και έχει μια ωριμότητα στα λόγια της μεγάλου παιδιού. Εντάξει προφανώς κάνει παρέα περισσότερο με μεγάλους. Αλλά είναι παρατηρητική. Και ψυχοπονιάρα. Και λίγο θεατρίνα. Και μεγάλη χορεύτρια. Και φυσικά ξέρει όλους τους στίχους -αγγλικούς και ελληνικούς- απ'έξω. Παπαγαλία υποθέτω. Τις προάλλες, ήμασταν έξω και ακούστηκε το λαικό άσμα  "δεν ταιριάζετε σου λέω" και πετάχτηκε να πει "το τραγούδι μας μπαμπά". Εντάξει κρύφτηκα λίγο και μετά έσκασα στα γέλια.
Για το πάρτυ της είχαμε θέμα mickey mouse γιατί ξεροσταλιάζει με το Clubhouse. Η προετοιμασία έγινε σταδιακά για να μη τα δω όλα. Το κόστος ήταν σχετικά μικρό γιατί ήταν όλα χειροποίητα. Δεν είμαστε για πολλά έξοδα, αλλά ούτε υπάρχει λόγος.
Η πρόσκληση μας.
 




 
 Για τη διακόσμηση έπαιξε πολύ χαρτοκοπτική, η οποία είχε αρχίσει μέρες, για να μην πω μήνες, πριν.
Πολύ μας βόλεψε αυτό το φωτιστικό, κρεμάμε διάφορα πράγματα κατά καιρούς, ανάλογα με την εποχή και το θέμα.




 
 

Τα δωράκια για τα παιδάκια (είχαν μέσα καραμέλες και γλυφιτζούρι και χαρτονομίσματα disney mickey mouse που τύπωσα από το ίντερνετ)
Όλα τα μεζεδάκια τα έφτιαξα εγώ, όπως και την τούρτα.

 Oreo cupcakes
Ρυζόγαλο
Καλαμάκια με πατάτα και κεφτεδάκι



 Ποπ κορν απλό και με σοκολάτα
Η δεύτερη τούρτα ήταν δική μου, γιατί μέσα στον Δεκέμβριο είχα κι εγώ γενέθλια και είπα πάλι να σβήσω το κεράκι μου από σπόντα. Η τούρτα ήταν με ποπ κορν, πρέτζελ, smarties και μαρσμέλλουους. Είχε φοβερή εμφάνιση και ενδιαφέρουσα γεύση!

Επίσης για όλα τα παιδάκια αλλά και για όποιον μεγάλο ήθελε έφτιαξα κοκαλάκια/στέκες με τα αυτιά του Μίκυ και της Μίνι. Εδώ έχω φωτογραφίσει μόνο αυτά με την κορδέλα. Τα άλλα ήταν σκέτα. Τα αυτιά είναι με μαύρο χαρτόνι.

Και του χρόνου κοριτσάκι!!
P.S. Αυτό ήταν και το πρώτο πάρτυ που η Δανάη είχε μαζί της την αδερφή της. Η μικρή ήταν λίγο συναχωμένη και κατά πάσα πιθανότητα κόλλησε όλο τον κόσμο που την πήρε αγκαλιά αλλά νομίζω ότι το καταευχαριστήθηκε κι αυτή πολύ!!
 
 

6 σχόλια:

not-just-mums είπε...

όλα εξαιρετικά, τα εκτιμώ ακόμα πιο πολύ γιατί αποκλείεται να τα κάνω ποτέ, αλλά και αυτό το φλοράλ με ριγέ της μικρής,ένα θαύμα. να την/τις χαίρεσαι.

mirelen είπε...

Σε ευχαριστώ yol! Σου οργανώνω πάρτυ όποτε θέλεις! Τιμαί λογικαί.

Crazy Tourists είπε...

Να το χαίρεσε το κοριτσάκι σου! Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!!
Είσαι μεγάλη χρυσοχέρα τελικά ε; :)

Τρελοτουρίστρια

mirelen είπε...

Σε ευχαριστώ Τρελοτουρίστρια, ναι, άρχισε να πιάνει το χεράκι μου! Να καλά το πίντερεστ θα έλεγα εγώ!

Ανώνυμος είπε...

poli orea istoselida perimenoume kainourgies fotos !!!!!

Σοφία είπε...

Χρόνια σας πολλά!